Гоце Ѓошев | Trendseteri
Menu

Гоце Ѓошев

 

Најзгодниот македонски маж се враќа во форма

 

Еден од нашите најзгодни фитнес момци, билдерот Гоце Ѓошев по куса пауза повторно и се враќа на теретаната . Брендот Гет Реди кој стана претпознатлив по производите за билдери сега е повторно на пазарот. Старата локација во срцето на Скопје ги отвори вратите за своите клиенти кои стрпливо чекаа повторно да ги користат производите на овој познат бренд. Гоце досега има освоено многу титули во светот на боди билдингот.