Живанши ја лансираше новата колекција | Trendseteri
Menu

Живанши ја лансираше новата колекција

Живанши ја лансираше новата колекција

 

Погледнете ја новата колекција на Живанши

 

a39723c438ee1826f3ac690a3bc84c90c25d3bb17697fc1e7474e282db87a63fdefile-givenchy-automne-hiver-2016-2017-paris-look-36f8f6b32a6be9e170869dadd3f6c510e4