Ги освои срцата на сите: Секоја чест голем човеку! | Trendseteri
Menu

Ги освои срцата на сите: Секоја чест голем човеку!

Ги освои срцата на сите: Секоја чест голем човеку!

 

Со рекордна бројка од 10.000 маратонци од 58 земји од светот денес се одржа 14-тиот по ред Виз Ер Скопски Маратон.

Социјалните мрежи беа преплавени со илјадници фотографии, но една од нив ги освои сите симпатии и ги стопи срцата на публиката.

“Дете со даунов синдром падна и лежеше 50 метри пред целта. Помина дечко, го крена во раце и заедно ја поминаа целта!
Сепак има надеж за нас!”