Изборот е ваш, а квалитетот наш | Trendseteri
Menu

Започна новата сезона во „Deja Vu“

 

Со повеќе од 50 вкусови „Gelato“, Deja Vu ja започна новата сезона

 

Со мотото „Изборот е ваш, а квалитетот наш“,  Deja Vu гарантира за квалитетот на префинетото италијанско „Gelato“ произведено од врвни мајстори. Уверете се сами и повелете на локациите на Deja Vu Capitol Mall и Deja Vu – ТЦ Рамстор.