Фросина Роческа во трендсетери меѓу нас | Trendseteri
Menu

Фросина Роцеска

Трендсетери меѓу нас со Фросина Роческа

 

Не треба да си позната личност за да бидеш трендсетер.
Ви ги претставуваме трендсетерите ширум Македонија.
Убави и урбани ликови #trendseteri

Денес со Фросина Роческа од Прилеп – погледнете ја фотогалеријата

кликни тука за галеријата