Фризерски салон - Popeye | Trendseteri
Menu

Фризерски салон – Popeye


И во време на карантин треба да се зачува стилот

 

Пандемијата сите нè погодува, шти не значи дека не треба да се негуваме себеси и нашиот изглед.

Фризерските салони „Popeye I“ во Беверли и „Popeye II“ во Влае со целосно почитување на мерките за хигиена и заштита од коронавирусот ви ги нуди услугите но со скратено работно време од 09:00 до 18:00 часот.

Почитувајте ги и вие мерките и закажате ваш термин на…

Тел: 071 668 966 или преку овој ЛИНК

 

Доколку немате потреба од непотребни обврски…
#СедиДома #StayHome #QendroNeShtepi #ShtetsACasã #EvdeKal