Freedom Music Festival | Trendseteri
Menu

Freedom Music Festival

Фестивал кој поставува нови стандарди на Балканот


По успешниот прв „Freedom Music Festival“ во минатата година, оваа година по втор пат во Македонија со спектакуларна сцена и врвни ДиЏеји од нашите простори, Шпанија и Италја!

Викенд кој ќе остане за паметење!


Прв ден, петок 09. август:
SHAKE FOR FREEDOM

 Продолжуваме во сабота во 12:00 часот со дневна „Пена Парти“ –
FOAM PARTYСабота 21:00 часот со
TECHNODIUMПрограма:

За повеќе информации кликни ТУКАКако беше на
FREEDOM MUSIC FESTIVAL 2018