Магијата на Фламенгото на охридкото крајбрежје | Trendseteri
Menu

Нешто ново и убаво

Магијата на Фламенгото на охридкото крајбрежје

 

Не ја пропуштајте приликата да бидете дел од фасцинантиот танц на фламенгото. Бендот „ЕКОС“ кои ќе се погрижи за вжештување на атмосферата и изведбата на фламенгото може да го искусите во ресторанот „Bonanza“ кај Св. Стефан во Охрид.

Во сабота на 11. август
Почеток: 21:00 часот
Локација: Beach & Restaurant Bonanza Св. Стефан – Охрид
Резервации на бројот: 078 474 656