Фетије - Турција | Trendseteri
Menu

Фетије – Турција

Неоткриена туристичка дестинација


Фетије (Fethiye) се наоѓа на турската обала на егејското море. Како непозната туристичка дестинација е далук од масовниот туризам, иако има што да понуди. 

Поред прекрасни плажи, природа,  и богата историја, нуди и одлични угостителски објекти. Вреди да се посети доколку саката да ја избегнете гужвата како што ја има во Кушадаси, Бодрум или Мармарис. 

Погледнете за што станува збор