Ferrari 250 GTO 1963 | Trendseteri
Menu

Ferrari 250 GTO 1963

1. Ferrari 250 GTO од 1963

 

Најверојатно не сте слушнале за David MacNeil до сега. Но оснивачот и извршен директор на WeatherTech е човекот кој платил неверојатни 70 милиони долари за едно од 36 воопшто произведени Ferrari 250 GTO од 1963 година со број на шасија 4153 GT и  стана воедно сопственик на најскапиот автомобил на светот.

број 2 почеток