Снимен најновиот дел „Fast and Furious 8“ | Trendseteri
Menu

Fast & Furious 8

 

Снимен најновиот дел „Fast and Furious 8“

 

Завршено е снимањето на осмиот дел од серијалот “Брзи и Бесни”, кој е меѓу најпознатите акциони филмови на сите времиња. Во главната улога на овој филм се најпознатите актери како Вин Дизел, Двејн Џонсон, Џејсон Статнам, Шарлиз Терон, Курд Русел, Џордана Брустер и многу други.

Вин Дизел во март 2015 година во емисијата Jimmy Kimmel Live изјави дека осмиот дел ќе биде снимен во Њујорк и рече : “Седмиот филм беше за Пол, а осмиот ќе биде од Пол”.

Премиерата на филмот ќе се емитува на 14 април наредната година. Погледнете го трејлерот.