Fashion weekend Скопје, промоција на најновите парчиња уникатен италијански накит од „Sigma Jewelry“ | Trendseteri
Menu

Fashion weekend Скопје, промоција на најновите парчиња уникатен италијански накит од „Sigma Jewelry“

Fashion weekend Скопје, промоција на најновите парчиња уникатен италијански накит од „Sigma Jewelry“

 

 

На отворањето на петнаесеттиот Моден викенд Скопје, вчера публиката имаше можност да ги види најновите парчиња уникатен италијански накит од “Sigma Jewelry” под слоганот „Пролет е време за убави нешта“.

За стајлингот на нашите прекрасни манекенки се погрижи официјалниот партнер “Lakme” на Сафет Амет.