FASHION VIDEO - Ninnared | Trendseteri
Menu

FASHION VIDEO – Ninnared

Згодната Николина Славковска со порака до сите мажи

 

Николина Славковска, позната како Ninnared, неодаман објави на нејзиниот instagram профил моден видеозапис, проследена со убава порака како треба да биде една жена, т.е. како  мажите треба да гледаат на жените со самодоверба како што ја има Нина.

  • Да видиш самодоверба во нејзиниот поглед. Да ја прочиташ, пред да ја слушнеш. Да слушнеш чекор кој ја најавува ведрината. Светлина која извира од неа. Да слушеш какви мисли крие тој ум. Да останеш гладен слушајќи ја, да посакаш уште да ти зборува. И да ја гледаш, да ја гледаш… Да се изначудиш како ваква појава може сама. Да посакаш барем да ја смееш. Ако може се сама, барем да ја чуваш, онака припиена до тебе. Амбициозна, силна и самоуверена жена. Таа.

 

Погледнете го  видеото со Николина кое е снимено со модна колекција на и за ателје Iva Spasovska
Instagram: Ninnared
music: Red Lips (feat. Sam Bruno)

Николина Славсковска со убава порака

FASHION VIDEO – Ninnared

Gepostet von Трендсетери am Donnerstag, 18. Januar 2018