Фарбање на коса со Nutella | Trendseteri
Menu

Фарбање на коса со Nutella

Наместо на леб, „Nutella“ во коса

 

Фризерското студио „Abed & Samer“ кое што се наоѓа во Бејрут/Либан, нуди нов природен начин на фарбање на коса. Абед, еден од сопственицит на фризерското студио вели дека може со природни сретсва како нутела, мед, млеко за кафе и слични прехрамбени производи да се обојува косата. Додава дека држи бојата и до две недели.

Иако можно да се работи само за ПиАр трик на фризерското студио, останува да најдеме кандидати кои би се сложиле на ваков третман на коса и би ни го потврдиле или пак негирале.

Во секој случај нема да имате никакви последици, но интересно и со гаранција забавно искуство.

Погледенете и проценете сами