Победи еден од 6 „Eucerin Hyaluron Filler“ | Trendseteri
Menu

Eucerin – Наградна игра

Победи еден од 6 „Eucerin Hyaluron Filler“

 

И овај пат „Trendseteri“  и „Eucerin“ Ве наградуваат со еден од 6 Hyaluron-Filler од производите на лидерот за медицинска козметика во свет, Eucerin.

Сè што треба да направиш е, да ја споделиш објавата за награднава игра од нашиот фејзбук ѕид со јавна објава и да напишеш за што е корисен Hyaluron Filler-от на Eucerin и од која возраст е препорачан за користење.

Наградната игра ќе трае до заклучно 31. јули 2017 год.
Побетниците ќе бидат веднаш потоа објавени.