Елена Велевска по бикини го најави жешкото лето | Trendseteri
Menu

Елена Велевска по бикини го најави жешкото лето

Елена Велевска по бикини го најави жешкото лето

 

 

Македонската фолк ѕвезда Елена Велевска уште еднаш покажа дека годините се само бројка.

Таа ја објави првата фотографија во бикини за ова лето и со тоа го најави жешкото лето. И покрај тоа што е мајка на три деца, Велевска изгледа како тинејџерка.

“Летото може да започне” – напиша Елена Велевска.