Летото доаѓа: Елена се поти во теретана! | Trendseteri
Menu

Летото доаѓа: Елена се поти во теретана!

Летото доаѓа: Елена се поти во теретана!

 

 

Нашата поп-ѕвезда Елена Ристеска, свесна за фактот дека совршената линија мора да се одржува, ништо не остава на случајноста. И бидејќи летото веќе се приближува, оваа убавица сериозно си ја сфати работата и почна напорно да работи на своето тело и форма. Летото доаѓа, нели?