El señor de la música cubana | Trendseteri
Menu

El señor de la música cubana


Салса на еден поинаков начин


Бидете овој петок дел од Карибите во центарот на Скопје!

Со нова енерија, на старо познато, CASA CUBANA ве покануваме на танцова забава со вкусот на Карибите. Casa Cubana e местото кoe за сега ја има најдобрата атмосфера за танцување! Не пропуштајте уште еден петок да го преточите во приказна од танц.

Резервации и информации на: 072 311 792