Џемпери со бисерчиња | Trendseteri
Menu

Џемпери со бисерчиња

Најубавите џемпери со „истурени“ бисерчиња по нив

 

Топлите плетки и џемпери се неизоставен дел од зимската гардероба, без оглед на стилот кој жената го негува или пак нејзината возраст. Но, оваа зима еден модел на џемпери посебно се истакнуваат во понудата.

Речиси во секоја продавница ќе пронајдете по еден модел на џемпер со истурени бисери по него.

По ракавите, околу вратот, со постепено нијансирање од најкрупни до најситни.

Делуваат топло, удобно и притоа елегантно, без многу да се трудите или да вложувате во аксесоари.

Блогерките веќе ги обожаваат, па затоа има и повеќе идеи на кои може да ги износите: