Ајде сите во Зоолошка | Trendseteri
Menu

Ајде сите во Зоолошка

Дуња и Даела пристигнати се во Скопје

 

После многу години да им посакаме топло добредојде на двете најдобри другарки слониците Дуња и Даела. Љубителите на животните ќе имаат можност да се радуваат на уште две нови животни. Зоолошката градина по повод доаѓањето на Дунња и Даела приреди официјален настан со музички дел во сабота 29.09 од 12 часот со Златно Славејче, ПЕТ+ БЕНД и награди за најмалите.

Ајде заедно да уживаме