„Dua Lipa“ веќе не ја крие врската со „Anwar Hadid“ | Trendseteri
Menu

„Dua Lipa“ веќе не ја крие врската со „Anwar Hadid“

„Dua Lipa“ во јавност ја покажа љубовта со помалиот брат на „Gigi“ и „Bella Hadid“


„Dua Lipa“ и „Anwar Hadid“ со бакнеж ја потврдија нивната врска пред јавноста.

23-годишната пејачка со потекло од Косово и 20-годишниот брат на моделите „Gigi“ и „Bella Hadid“ беа фотографирани додека си разменуваа нежности на музички фестивал во Лондон.