Дизајнерски идеи за инспиративен дом – погледнете го овој под | Trendseteri
Menu

Дизајнерски идеи за инспиративен дом – погледнете го овој под

Дрвен под направен како мозаик

 

 

Елемент кој привлекува внимание и го претвора целиот изглед на вашиот ентериер во нешто ново и оригинално. Тоа е прекрасна подна површина направена од дрвени кругови.  Парче декорација за вашиот дом, што сигурно ќе го издржи тестот на времето и ќе ве инспирира за нешто повеќе…