Дронови во Шангај за Нова година | Trendseteri
Menu

Дронови во Шангај за Нова година

Дали огнометот е веќе застарена работа?

 

Секоја година светските метрополи не воодушевуваат со прославите за Нова година во кои огнометите се неизбежен дел. Но овој пат, гледаме нешто поразлично во Шангај, каде што освен огномети се користеа дронови кои направија вистинска магија на небото.

Дефинитивно Шангај ги надмина сите оваа година. Дали можеби огнометот е веќе застарена работа?

Погледнете го видеото…