Најдобрата забава за дочек на Новата година | Trendseteri
Menu

Најдобрата забава за дочек на Новата година

Заслужено прогласена како најдобра забава за дочек на Новата година


Кога се работи за дочек на „Нова Година“ надвор од домашната атмосфера, не ретко доаѓа до големо разочарување. Некои се жалат за понудата на мените, другите од музиката, трети од атмосфера и непријатни гости.

Ресторанот Four во Скопје, оваа година успеа да ги задоволи сите присутни. 

Со богато мени и пријатни гости, Викториа Лоба, одговрна за музиката, многу лесно успеа да ја вжешти атмосферата за совршена и незаборавна „Луда ноќ“.