DJ Zdravko | Trendseteri
Menu

DJ Zdravko

Најбараниот DJ во Македонија


На прсти се бројат македонските уметници од музичката сцена кои настапувале пред публика со десетици илјади луѓи.

Имено, се работи за DJ-от со најмногу аранжмани во изминатиов период, DJ Zdravko. 

DJ Zdravko пушташе музика на концертот на Жељко Јоксимовиќ пред повеќе од 50.000 луѓи. 

Баран е од сите клубови низ Македонија. 

По прашање од наша страна, што е тоа што го прави посебен и толку баран, одговиро „…јас сум по сечив вкус, иако уникатен!“

Тоа се потврдува со фактот што е еднакво успешен на техно-забава, исто како и оние EX-YU и актуелните журки со балкански шмек.

DJ здравко успеваше да ја вжешти атмосферата на познатите „After-Work“ журки во DejaVu, исто како што му успева актуелно во клубовите „Avenue“ и „Oceanic“ во Скопје.

Доказ за неговиот успех се редовните настапи за време на големите концерти како што е тој на 09. фебруари во спортската арена Борис Трајковски на кој ќе гостуваат Јала Брат, Буба Корели и Николија.

Следетего на…
https://www.instagram.com/djzdravko/
https://www.facebook.com/zdravko.teodorov.5