DJ Latin Prince | Trendseteri
Menu

DJ Latin Prince


Фамозниот DJ Latin Prince во Македонија


Познатиот DJ Latin Prince кој ги вжештува забавите во најпознатите клубови ширум светот, конечно и во Македонија.

Овој петок имате прилика да бидете дел од една од лудите забави на Latin Prince.

Кога?
Во петок 22. март

Каде? 
Се разбира…во Coffee Lab

За повеќе информации јави се на 074 202 222 или кликни ТУКА

Погледнете што би пропуштиле!