Дина Шабани | Trendseteri
Menu

Дина Шабани

 

Дина Шабани – нејзиното време допрва доаѓа

 

Таа е секси, таа е вамп, таа знае што сака. Младата поп-пејачка Дина Шабани едноставно има харизма да стане една од најголемите женски ѕвезди на нашата естрада. Од мајка Македонка и татко Албанец, Дина ги земала најубавите карактеристкики и од двата родитела. Нејзиното време допрва доѓа.