Папарацо-Авион помина или Дина Шабани? | Trendseteri
Menu

Папарацо-Авион помина или Дина Шабани?

 

Пејачката Дина Шабани на денско кафе

 

Ако за мoмент се прашувате која е рибава на фотките, нема да ве држиме во неизвесност. Тоа е пејачката Дина Шабани на денско кафе во Дримленд во „DejaVu“. Дина облечена во црно,кога не виде дека ја фотографираме, се обиде да се сокрие,но не и успеа. На високите штикли продефилира како  авион, а присутните останаа со отворена уста. Има и зошто…