Хороскоп - Девица | Trendseteri
Menu

Девица

Девица

 

24. Август – 23. Септември

 

Девица – жени

Таа има око за тоа што е најважно. Сè што прави го прави со причина и целосно. Импровизацијата ѝ оди тешко бидејќи секогаш сака сè да има под контрола. Кога е во прашање љубовта, нивниот далечен доминантен став им прави тешкотии.
Сака да најде лојален, сигурен и чувствителен партнер кој би ѝ помагал да се справи со тешкотиите и ќе ѝ го исполни денот со страст.

Девица – мажи

Кај него сè мора да биде испланирано до најмал детаљ. Тој се смета за човек со бистра глава. На прв поглед мажот Девица изгледа резервирано и непристапно, но зад неговата маска се наоѓа чувствителна душа.
Тој не се вљубува слепо. Партнерот го одбира внимателно и со промисла. Кога ќе се одлучи, тој е верен придружник кој на партнерот му нуди сигурност, стабилност и внимание.