Дајте ни крилја | Trendseteri
Menu

Дајте ни крилја

 

Многу радост на третиот по ред бал на различности „Дајте ни крилја“

 

Поп-пејачката Ребека со нејзиното здружение „Дајте ни крилја“ го организира во минатата недела третиот по ред бал на различности во домот на АРМ. Балот Водители на балот беа Ребека, Боки 13 и Зoран Василевски – Фаци.

Присутни беа голем број од македонската естрада. Со модна ревија, танчерски дел и музички дел од лица со посебни потреби, балот пројде во многу радост и голем дух. Ребека е голем борец за правата на хендикепираните и со нејзиното здружение многу придонесе да се разбуди свеста кај народот току за лицата со хендикеп.
Од нас едно огромно БЛАГОДАРИМЕ РЕБЕКАПродолжи со твоите добри дела!