Да му помогнеме на самохраниот татко да и обезбеди кров над глава на Едона… | Trendseteri
Menu

Да му помогнеме на самохраниот татко да и обезбеди кров над глава на Едона…

Да му помогнеме на самохраниот татко да и обезбеди кров над глава на Едона…

 

 

Сабахко Хасиќ е самохран родител кој се грижи за својата пет годишна ќерка Едона од нејзина неколку месечна возраст. Од август 2017 останал без својот автомобил и без можност да заработува, а со тоа и да се издржува и да плаќа кирија. Единствени приходи се парите кои ги заработува од собирање на картони. Оние кои сакаат да помогнат може да го побараат Сабахко на телефонскиот број: 077/806-054