Кубанска инвазија на кејот – Casa Cubana & Trendseteri | Trendseteri
Menu

Кубанска инвазија на кејот – Casa Cubana & Trendseteri

Кубанска инвазија на кејот – Casa Cubana & Trendseteri

 

И оваа недела, најлудите забави во стилот на Куба, со ритмови, музика, движења помешани со оригинален вкус од латино, салса, бачата, регетон. Повелете и почувствувајте ја енергијата и атмосферата која едноставно ќе ве остави без зборови.

 “Casa Cubana”  е местото со најкомплетна неделна програма од Среда до Недела со дневни и ноќни журки кои ги сплотуваат сите љубители на лaтинo ритaмoт, зумбaтa и едноставно луѓето кои сакаат добро да се забавуваат и да се дружат.

Локација: Во строгиот центар на градот. На кејот на Вардар.

Телефон за резервации: 072-311 792