Cuba Libre – Ohrid | Trendseteri
Menu

Cuba Libre – Ohrid

Cuba Libre не е само коктел, туку најубавата понуда на охридското крајбежие

 

Cuba Libre е веќе 16 години број еден на охридското крајбрежие во областа на храна, коктели, амбиент, плажа и забава. Летната понуда е исклучително богата со вечерните кубански забави и познатата Cubalkanika со кубанска музика и изведуачи. Во делот на гастрономијата може Cuba Libre да се нарече бисер балкански. Со убави коктели, добра храна и одлична понуда за сончање, Cuba Libre ги заслужува најубавите зборови и пофалби од тимот на trendseteri.com
Понудата е збогатена со параглајдинг и т.н. крстарење со сопствени чамци.

 

 

Сликите се превземени со дозвола од Cuba Libre Ohrid
Авторско право: Stojan Stojanovski и 2sstudio