Капитол фитнес и кросфит | Trendseteri
Menu

Капитол фитнес и кросфит

Капитол фитнес и кросфит

 

Капитол Фитнес претставува специјален фитнес центар наменет за мажи и жени кои сакаат да се чувствуваат здраво и енергично. Нашата цел е брзото темпо на живот, стресот и депресијата да ги замениме со активност, квалитетен живот и совршена фигура. Ние располагаме со комплетна и ексклузивно опремена сала за вашиот апсолутен комфор и убаво чувство додека вежбате. Капитол фитнес центарот содржи две гардероби со туш кабини кои постојано се подготвени комплетно да одговорат на потребите на нашите клиенти по завршувањето на физичката активност. Сите ваши тренинзи се одвиваат со постојана придружба и совети од стручни лица, експерти во фитнесот и бодибилдингот. Исто така нудиме продажба на најразлични витамини, минерали, протеини и останати суплементи кои му се потребни на вашето тело за да ја одржува својата енергија и цврстина во секојдневната активност. Нашата цел е да ве подржиме во своите намери да биде здрави, витки и да ја задржите посакуваната цврстина на телото, без разлика на годините. Бидете фит!

Fanpage Capitol Fitness

Цени:
1 месец = 1500 денари.
1 година = 8000 денари.
ПРОМОЦИЈА овој месец: 3 месеци = 2400 денари.
Вашето здравје и тело заслужуваат внимание!