Coffee Lab - Штип | Trendseteri
Menu

Coffee Lab – Штип

Посебни забави на посебно место во Штип

 

Секој град во Македонија си има локал кој што е препознатлив за добра понуда и добра забава. Штип го има „Coffee Lab“. Препознатлив за доброто кафе во пријатна атмосфера и вистински добра ноќна забава.

Во сабота на 28. јули „Coffee Lab“ ќе ви приреди незаборавна „пена-party“. Одговорни за музиката ќе бидат талентираните и харизматични браќа Андреј и Бојан од „Cyrillic“. 

За тие што не знаат какви се журките на „Coffee Lab“, погледнете во галеријата кој и како беше на забавата на 21. јули со „Irie Scratch“

IRIE SCRATCH на 21. јули