Кока Кола и кафе – две во едно! | Trendseteri
Menu

Кока Кола и кафе – две во едно!

Новиот напиток на Кока Кола со додаток на кофеин

 

Кока Кола ја збогати својата понуда со новиот газиран пијалок кој содржи 50% повеќе кофеин и нула калории, Coca-Cola PLUS COFFEE. Новиот производ за прв пат се продаваше само во Јапонија но до крајот на оваа година ќе биде достапен во повеќе од 25 земји ширум светот. Овој чуден спој на кафе и познатиот вкус на Кока Кола ќе биде вистинско освежување, а посебно ќе им се допадне на оние кои не конзумираат многу шеќери, но сакаат кофеин.