Се разведува најголемиот Холивудски заводник... | Trendseteri
Menu

Се разведува најголемиот Холивудски заводник…

Се разведуваат Џорџ и Амал Клуни?


Гласините за крај на бракот на Холивудскиот пар се најголемото изненадување кое не дочека во почетокот на оваа година.
 
Прашањето е и понатаму отворено, а последната година била многу бурна.

Бајковито започна оваа љубов со венчање во Венеција во 2014 година. Вечниот ерген се предаде, а позаљубен маж од него не сме виделе. Амал го промени Клуни, стилски за 180 степени, но и на друг начин. Тој не ја криел гордоста, дека има жена како Амал. Љубовта ја крунисаа со близнаците Ела и Александер.

И дали е сега крај? 
Подолго време Клуни се жали како не може да ги поднесе големите побарувања на својата жена. Сега Амал со децата „избега“ на Сардинија. Можеби е само брачна кавга или криза?
 
Дали вистина Џорџ ја изневерил Амал или се само гласини, не знаеме. И понатаму се чека расплет на приказната, но ако дојде до развод ќе биде тежок 460 милиони евра.
 
Да претпоставиме дека се тоа гласини и тие сеуште се сакаат.