Куќа со уникатен поглед | Trendseteri
Menu

Куќа со уникатен поглед

 

Куќа на море поинаку се замислува…

 

Погледнете ја супер модерната куќа во Австралија Австралиските модерни архитекти дизајнираа возбудлива модерна куќа која се држи на работ на карпа. Се нарекува Клиф куќа и е создадена како одговор на се поголем број на клиенти кои бараат дизајн опции за живеење на екстремни крајбрежни парцели во Австралија.

Преку гаражата се влегува со лифт во објектот. На првото ниво се наоѓа огромната дневна со тарпезарија и кујна. Под тоа ниво се на два ката три спални од кој две големи на едно, а огромна спална под нив. Се разбира дека сите спални се со сопствено купатило.

Срцето на објектот е на најдолното ниво, каде што се наоѓа голема тераса со СПА.

Но и овај објект не е по сечив вкус. Предуслов е да се нема страв од висина.