Највпечатливите чанти сликани на улиците на Копенхаген | Trendseteri
Menu

Највпечатливите чанти сликани на улиците на Копенхаген

Некоја од овие „ташни“ треба да поседувате до крај на 2018

 

Кога и да сте биле во ситуација да купите само една работа, веруваме дека изборот би паднал на нова чанта. Таков е случајот и оваа есен, изборот е огромен, па затоа треба со внимателност да одберете кој е моделот во кој вие мудро би вложиле. Ќе приметите дека торбичките кои сега владеат со модната сцена се претежно со мали димензии и имаат мала рачка, што не е правило. Има и такви со долги рачки кои можете да ги носите преку едното рамо, а најубаво на тој начин се истакнуваат оние торбички со ланец наместо со каишки. Доста модерни и вратени на сцена се оние торбички за на струк, тие се прав моден погодок, доколку се искомбинираат во „штосни“ комбинации.

Фотографиите се направени од повпечатливите дами на улиците на Копенхаген.

Погледнете каков стил негуваат ултрамодерните Скандинавки.

кликни тука за галеријата