На афтерворкот во петок во „DejaVu“, „Chantel“ ќе доделува гратис штикли и парфеми | Trendseteri
Menu

На афтерворкот во петок во „DejaVu“, „Chantel“ ќе доделува гратис штикли и парфеми

На афтерворкот во петок во „DejaVu“, „Шантел“ ќе доделува гратис штикли и парфеми

 

На афтерворкот во „DejaVu“, модниот бренд за чевли „Chantal“ од Скопје ќе додели гратис штикли и парфеми за девојките кои ќе бидат на забавата. На журката ќе пее Ивана Селаков. Се што треба е да се чекирате во „DejaVu“.