Casetify M Jewerers колекција на маски за мобилен | Trendseteri
Menu

Casetify M Jewerers колекција на маски за мобилен

Уникатни маски изработени од био материјали

 

Casetify во соработка со The M Jewelers, познатиот бренд за накит и модни додатоци со седиште во Њујорк, излезе со нивната прва колекција на маски за мобилни телефони  изработени од биоразградливи материјали.

Достапни во нови елегантни бои, цената на овие маски се движи од 40-50 долари, кои можете да ги најдете на нивната официјална веб страна.