Музика, латино, салса, бачата и Casa Cubana – Неделна агенда | Trendseteri
Menu

Музика, латино, салса, бачата и Casa Cubana – Неделна агенда

Музика, латино, салса, бачата и Casa Cubana – Неделна агенда

 

 

Забава во стилот на Куба, со ритмови, музика, движења помешани со оригинален вкус од латино, салса, бачата, регетон.

-Се прашувате каде?

Локација Casa Cubana – во строгиот центар на градот, на кејот на Вардар. 

Убаво место за добри дружби и забави. Бидете дел од најдобрата журка во нашиот град!

Телефони за резервации: 078- 54 91 91, 072-311 792