Casa Cubana: Забави во стилот на Куба – Викенд програма | Trendseteri
Menu

Casa Cubana: Забави во стилот на Куба – Викенд програма

Casa Cubana: Забави во стилот на Куба – Викенд програма

 

 

Продолжуваме со забавите и овој викенд, во латино стил, ритам и движење помешан со оригиналниот вкус на Карипскиот фолклор. Уживајте во регетон, во популарни хитови, салса, нешто румба и романтичната бачата.

Овој петок со Bokaconga & Bobi Sax промотивно: Johnnie Red Label: 170 ден. Johnnie Red Rye Finish: 170 ден. Johnnie Black Label: 300 ден. Whisky Sour: 200 ден. Вечерва, на оваа промоција ве очекуваат и многу награди и поклони. 

Casa Cubana: на истата најдобра летна локација, во строгиот центар на главниот град, на кејот на Вардар.

Телефони за резервации: 078-54 91 91; 071- 311 792