Casa Cubana – Урбано место за модни трендсетери – Неделна агенда | Trendseteri
Menu

Casa Cubana – Урбано место за модни трендсетери – Неделна агенда

Casa Cubana – Урбано место за модни трендсетери – Неделна агенда

 

 

Casa Cubana, најурбаното место во строгиот центар на Скопје на кејот на Вардар, продолжува со добропознатите Кубански забави и оваа недела. За добар почеток на неделата, овој пат програма и во Вторник, зумба со by Кате & DJ-Guardian. Потоа следуваат забавите во латино стил, со ритмови, музика, движења помешани со оригинален вкус од латино, салса, бачата, регетон.

Телефони за резервации: 078- 54 91 91, 072-311 792