Casa Cubana – Карибите во центарот на Скопје | Trendseteri
Menu

Casa Cubana – Карибите во центарот на Скопје

Жешка атмосфера за ладните денови

 

 

Со нова енерија, на старо познато, CASA CUBANA ве поканува на врел танц во ладните денови во Кубански ритам. Casa Cubana e местото кoe за сега ја има најдобрата атмосфера за танцување! Не пропуштајте забавата да ја преточите во приказна од танц.

Телефон за резервации:  072-311 792