Casa Cubana and more... | Trendseteri
Menu

Casa Cubana and more…

Неделна агенда на „Casa Cubana“

 

Доколку не си на одмор, т.е. си останал во Скопје но ти  недостига Деспасито и останатите латино хитови, повели во Casa Cubana – Скопје.

Неделна агенда:

Среда:          KaDance Salsa Bachata party
Четврток:     Dj Guarrdijan & Vali Sax Latin Madness
Петок:           Dj GoxXx Latin Funky party
Сабота:        Dj Bobi Latin House
Недела:        KaDance live Tanc

Ти посакуваме убав провод