Карибите во центарот на Скопје | Trendseteri
Menu

Карибите во центарот на Скопје

Кубанска инвазија на кејот во Скопје

 

И оваа недела, најлудите забави во стилот на Куба, со ритмови, музика, движења помешани со оригинален вкус од латино, салса, бачата, регетон. Повелете и почувствувајте ја енергијата и атмосферата која едноставно ќе ве остави без зборови.