Casa Cubana | Trendseteri
Menu

Casa Cubana

Жешка атмосфера за ладните денови – Карибите на кејот

 

Со нова енерија, на старо познато, CASA CUBANA ве покануваме на врел танц во ладните денови во Кубански ритам. Casa Cubana e местото кoe за сега ја има најдобрата атмосфера за танцување! Не пропуштајте забавата да ја преточите во приказна од танц.