Музика, латино, салса и „Casa Cubana“ | Trendseteri
Menu

Музика, латино, салса и „Casa Cubana“

Музика, латино, салса и „Casa Cubana“

 

Со нова енерија, на старо познато, CASA CUBANA ве покануваме на танцова забава во Кубански ритам. Casa Cubana e местото кoe за сега ја има најдобрата атмосфера за танцување! Не пропуштајте уште една недела да го преточите во приказна од танц.

Week Agenda
SREDA: Latin Bachata Nihgt with KaDance
CETVRTOK: Dj Guardijan Latin Trap Mix? Música
? Best Latino Trap
PETOK: Yasmina y su Bele Bele Return to the podium
Love show
SABOTA: Dj Bobi LatinHous Mix
NEDELA: Sonrisa Night the Best Salsa Bachata
rez: 072 311 792