Чанти за впечатлив и шик изглед | Trendseteri
Menu

Чанти за впечатлив и шик изглед

Најдобрите чанти на Диор, Ботега Венета и други…

 

За најдобрите чанти секогаш можеме да се инспирираме од уличната мода на модната недела во Њујорк.

Покрај нивната функција, дизајнот на чантите е толку усовршен што и наједноставниот аутфит добива впечатлив и шик изглед, па нивната фунционалност е комплетирана со врвна естетика.

Дизајните на Даниел Ли од Ботега Венета продолжуваат да доминираат на улиците оваа сезона. 

Тука да не ги заборавиме и мажите каде посебно се истакнуваат моделите Virgil Abloh на Луи Витон и алуминиумската чанта на Диор, Dior x RIMOWA.